Citeste articolul original pe: http://facutdemana.com/diverse/cum-sa-ti-optimizezi-blogul-de-pe-blogger-com/#ixzz2Du00HcGt

miercuri, 14 noiembrie 2012

Hăinuţe de iarnă pentru casa ta



       Anotimpul rece îşi face din ce în ce mai simţită prezenţa, fapt care impune mici schimbări de decor în casele noastre pentru a aduce un plus de căldură. Putem începe cu obiectul central al fiecărei dimineţi: cana din care ne savurăm cafeaua sau ceaiul, pentru cei care nu sunt prieteni cu cofeina J. Înfăţişarea lor poate deveni mai “călduroasă” cu câteva hăinuţe create special pentru ele.




       Pentru a vă “îmbrăca” ceştile/ cănile preferate în hăinuţe de iarnă aveţi nevoie de o pereche de andrele, câteva fire de mohair/ lână din culoarea preferată, la care adăugaţi inspiraţie, puţină pricepere în mânuirea andrelelor şi timp liber pentru confecţionarea hăinuţei. În cele din urmă, efortul nu poate fi prea mare atunci când ne gândim că fiecare dimineaţă rece de iarnă va deveni mai veselă, mai călduroasă. În plus, aceasta poate fi o modalitate prin care ne protejăm mâinile de cănile fierbinţi J.


























       Cu un pic de timp liber în plus, puteţi croşeta şi suporturi pentru căni. “Emană” mult mai multă căldură decât farfuriile mici si reci din porţelan.























       Mohairul şi lâna nu sunt singurele materiale care pot fi folosite la “îmbrăcarea” cănilor… 






       Accesorii care îşi găsesc locul în fiecare casă şi pot face dimineţile mai atractive, mai călduroase. Micul dejun al copilului poate deveni mai distractiv prin intermediul hăinuţelor croşetate J.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu