Citeste articolul original pe: http://facutdemana.com/diverse/cum-sa-ti-optimizezi-blogul-de-pe-blogger-com/#ixzz2Du00HcGt

vineri, 23 noiembrie 2012

Accesorii originale pentru un cămin unic       Cu toţii ştim care sunt accesoriile principale de care avem nevoie într-o casă, însă trebuie să ne amintim că sunt şi altele, mai puţin necesare, care ne înfrumuseţează cotidianul. Aceste accesorii reprezintă modul ideal de a aduce originalitatea în căminul nostru, piese care îşi merită titlul de obiecte-vedetă.
       
       La intrare putem înlocui covoraşul imprimat cu “Welcome” cu acesta…

Inspirat din design-ul iPhone-ului, te invită să îţi ştergi picioarele pentru a ţi se deschide uşa.       Reuşeşti să intri în casă şi îţi pui haina în agăţători care te fac să visezi la un safari…         ....sau îţi ridică moralul după o zi obositoare....
...sau poate preferi un astfel de cuier.
       

       Nu uita niciodată să încui uşa. Închizătoarea în formă de labirint (by Art Lebedev Studio) îţi asigură un grad sporit de securitate. Labirintul trebuie rezolvat pentru a deschide uşa.
       Ziua poate continua cu un moment de relaxare. Fie alegi o canapea în stil modern a cărei forma te va duce cu gândul la pufoasele mashmallows…


...fie optezi pentru fotolii cu un design total neobişnuit: pantofi cu toc.
       Dacă eşti un adept al stilului rustic cu siguranţă vei integra în decorul tău un covor (Woody Wood by Yvette Laduk) care imită secţiunea unui trunchi de copac.
       Relaxarea merge mână în mână cu o carte de calitate şi cu o cafea fierbinte sorbită dintr-o cană deosebită...
... sau poate preferi un ceai bine infuzat.       Seara este momentul ideal de a-ţi petrece timpul cu cei dragi şi de a le împărtăşi decorul tău unic. Invită-ţi prietenii la cină şi oferă-le şerveţele “elegante” celor care îşi uită cravata acasă.
Ciocneşte un pahar de şampanie şi faceţi-vă planurile pentru vara viitoare...Ce zici de o vacanţă pe un vas de croazieră sau, măcar, de o plimbare cu barca în largul mării?


Ziua se încheie cu un duş fierbinte. Dispenserul pentru gelul de duş este extrem de original…:)       Dimineaţa începe în forţă. Micul dejun nu trebuie omis, chiar poate deveni o plăcere.
      

       Ia-ţi haina de pe umeraş şi “fixează” ultimele detalii în oglindă, dar nu în oricare oglindă… în oglinda ideală, care în fiecare zi îţi dă ok-ul pentru a ieşi din casă. Ziua începe cu zâmbetul pe buze.

       Care este accesoriul tău preferat?  :)


8 comentarii:

 1. covorul woody wood fara indoiala :P defect de meserie, dar toate sunt foarte simpatice si ingenioase :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ma bucur ca iti plac...Am incercat sa construiesc o poveste pe seama lor care sa semene cu cotidianul fiecaruia :)

   Ștergere
 2. Suporul pentru carti este fantastic!!! E preferatul meu :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu nu pot sa ma hotarasc asupra unui singur. Daca iti plac suporturile pt carti sau bibliotecile in general, ma pregatesc sa postez unele intereante :) (pe facebook cred) :)

   Ștergere
 3. Nasul pentru gel de dus e bestial! :))))))))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Subscriu :)))...desi nu cred ca este pe placut tututor. Unii pot gasi ideea ca fiind dizgratioasa :)

   Ștergere
 4. Frumusetea si unicitatea bijuteriilor handmade este nepretuita. Inca nu am ajuns sa punem pret pe adevarata valoare a lucrurilor facute manual. Felicitarile mele pentru munca depusa.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai dreptate! In spatele lucrurilor facute manual exista o foarte mare munca si avantajul originalitatii, al obiectului unic sau in editie limitata la care putem avea acces. Multumesc! :)

   Ștergere