Citeste articolul original pe: http://facutdemana.com/diverse/cum-sa-ti-optimizezi-blogul-de-pe-blogger-com/#ixzz2Du00HcGt

sâmbătă, 14 septembrie 2013

Amenajarea spaţiilor mici (II)       Unii dintre noi au şansa de a avea locuinţe de 100mp sau chiar mai mult, alţii trebuie să găsească soluţii practice pentru locuinţe
care au sub 30mp. Un spaţiu restrâns nu are "o formulă magică" generală care trebuie strict respectată în amenajare, ci, mai degrabă, se ghidează după câteva elemente cheie:

1. Culorile folosite trebuie să fie deschise, să conducă lumina.

2. Spaţiile de depozitare nu trebuie să lipsească. În caz contrar, partea funcţională nu se poate regăsi. Pentru spaţiile de depozitare trebuie să găsim cele mai ingenioase soluţii. Luna trecută vă spuneam despre organizarea locuinţei şi spaţiile de depozitare.

3. Mobilierul multifuncţional este un must!4. Un spaţiu mic nu înseamnă lipsă de personalitate. Putem să îl amenajăm în funcţie de personalitatea noastră adăugând tablouri, flori şi alte obiecte decorative, însă este important să ştim cât avem voie să decorăm pentru a nu aglomera. Într-un spaţiu redus, vă recomand obiecte de decor/accesorii originale. Găsiţi câteva idei aici.

      Mai jos, veţi putea găsi un video foarte interesant, în care vă este prezentat un apartament de doar 28mp. Arhitectul care a amenajat spaţiul a dorit să creeze frontiere vizuale între diferite zone ale locuinţei, delimitându-le utilizând materiale diferite pentru sol. Vă invit să descoperiţi amenajarea.

Apartament parizian amenajat în 28mp


       Dacă apartamentul de mai sus nu vă convinge că se poate trăi în mai puţin de 30 mp, vă invit să descoperiţi o colecţie de 30 de apartamente mici. Veţi vedea câte idei ingeniose şi posibilităţi aveţi la dispoziţie. Inspiraţia e la un click distanţă!

30 de proiecte mari pentru spaţii mici


     Vă aduc aminte că am mai abordat subiectul şi v-am prezentat câteva proiecte asemănătoare într-un articol precedent. Îl găsiţi aici.

     Voi de câţi metri pătraţi dispuneţi?Surse: Marie Claire Maison, Freshome.

2 comentarii:

 1. Salut,

  Iti urmaresc atent post-urile de pe blog. Imi place cum scrii. Asta m-a determinat s-mi deschid si eu un Blog. Vreau sa intru si eu in comnunitatea voastra si o sa-mi postez zilnic opiniile. Am inceput deja. Acesta este Blog-ul meu: http://opinieseparata.blogspot.com
  Te invit sa facem schimb de link-uri in Blogrol. Asta daca iti place desigur cum scriu.
  Eu sunt la inceput dar sper ca vom fi prieteni pe viitor.
  Daca esti interesat contacteaza-ma la adresa: rainbowmediabucharest@yahoo.com
  Eu am sa te urmaresc in continuare! Tine-o tot asa!

  Cu stima,
  Ionut Alin.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut, Alin

   Mulţumesc pentru aprecieri.

   La o primă vedere, blogul tău mi se pare foarte interesant. Putem schimba opinii pe mail.

   O zi frumoasă îţi doresc!

   Ștergere