Citeste articolul original pe: http://facutdemana.com/diverse/cum-sa-ti-optimizezi-blogul-de-pe-blogger-com/#ixzz2Du00HcGt

sâmbătă, 17 august 2013

Casă de vis în Southampton   


     Căsuţa de mai sus, care se ascunde timită după pâlcuri de verdeaţă, veţi vedea că adăposteşte o amenajare ruptă din filmele de la Hollywood. Preţul depăşeşte 40 milioane de dolari, însă ştim că visele nu costă nimic. În acest caz, nu ne rămâne decât să visăm şi să admirăm.
     Construită la sfârşitul anilor '20 ca locuinţă de vacanţă, casa se află şi astăzi în armonie cu mediul exterior, aceasta fiind dorinţa iniţială a primului proprietar, Edmund Lynch, fondator al companiei Merrill Lynch. Actualii proprietari, antreprenori în domeniul modei, au păstrat stilul clasic englezesc Tudor, însă au modernizat interiorul fără ca trecerea să fie una brutală şi lipsită de coerenţă.


     Interiorul este graţios şi rafinat cu detalii precum tavane arcuite şi accente din bronz. Casa are 30 de încăperi: 10 dormitoare, 10 băi şi peste 1100 mp. Suficient de încăpătoare, nu :)?      Deşi casa posedă volume şi o suprafaţă impresionantă, sufrageria este foarte primitoare şi confortabilă.     Bucătăria se remarcă prin simplitate şi detalii arhitecturale. Insula simplă şi elegantă aduce o notă feminină încăperii.
     În dining room trebuie remarcat plafonul care veghează deasupra lui. Candelabrul din ceramică se integrează în decor, însă cuierul îi "fură" din splendoare.      Un loc primitor pentru a citi o carte sau pentru a savura ceaiul de la ora 5.


     
       Din nou plafonul atrage toate privirile.     Scara interioară este foarte luminoasă şi se remarcă prin detalii rafinate.       În trecut, Wooldon Manor, aşa cum se numeşte domeniul, era considerat cel mai opulent din Hamptons. Dacă păşim în dormitorul principal, eleganţa confirmă eticheta atribuită.     Baia este amenajată pe aceleaşi principii ca şi dormitorul: eleganţă, unicitate şi rafinament.


      De la balcon, panorama cuprinde grădina şi contopirea dintre albastrul delicat al cerului şi strălucirea nesfârşită a Oceanului Atlantic.     Dormitorul pentru oaspeţi (unul dintre ele) se desfăşoară pe o suprafaţă mai redusă decât dormitorul principal, însă degajă acelaşi sentiment, aceeaşi stare.     Multe dintre încăperile casei au acces direct spre exterior, unde se remarcă diferite arii de relaxare, precum: piscina, terenul de tenis, terasa protejată de pereţi delicaţi din sticlă, etc.     O privelişte care ne taie răsuflarea. Am o singură întrebare: nu credeţi că domeniul e prea aproape de ocean? Mă întreb care e sentimentul în timpul unei furtuni.


      Recunosc că mi-aş dori să fiu acolo măcar pentru un weekend :). Voi?Sursa: Home Bunch 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu