Citeste articolul original pe: http://facutdemana.com/diverse/cum-sa-ti-optimizezi-blogul-de-pe-blogger-com/#ixzz2Du00HcGt

vineri, 21 iunie 2013

De unde cumpărăm obiecte pentru interioare deosebite (III)- Antichităţi


      Antichităţile sunt mărturii ale veacurilor trecute, reverenţe făcute în faţa eleganţei şi rafinamentului de altădată. Fiecare obiect de artă este o fărâmă a vremurilor în care le savoir vivre şi l'etiquette primau, sunt bucăţile unui puzzle incomplet acum când timpul nu mai are răbdare, sunt piese încărcate de emoţie, de măiestrie şi învăluite în mister. Antichităţile emană parfumul unor epoci apuse şi ne permit să călătorim în timp.

      Nu cred că are sens să ne mai întrebăm de ce antichităţile au anumite valori materiale când valoarea lor spirituală, estetică, sau cum vreţi voi să o numiţi, este de la sine înţeleasă.

      Dacă sunteţi pasionaţi de obiecte de mobilier cu istorie, de corpuri de iluminat rafinate, de bijuterii de poveste, de cărţi îngălbenite de vreme, etc. vă invit să descoperiţi câteva surse care vă pun la dispoziţie toate aceste fărâme din trecut şi nu numai.

      Thomas Antiques este un concept store de antichităţi, unde puteţi sorbi dintr-o cafea înconjuraţi de o varietate de piese de mobilier, pendule, ceasuri, decoraţiuni, cărţi şi colecţii de artă contemporană.

      Antic Shop are o gamă variată de produse, menite să satisfacă cele mai pretenţioase gusturi. Pe lângă obiecte de mobilier, decoraţiuni, ceasuri, etc. colecţionarii vor putea găsi aici sticluţe de parfum, timbre, monede, bancnote, hărţi, etc.
      Este important să ştiţi că Antic Shop reuneşte colecţionari, dealeri, proprietari de antichităţi din toată ţara.



      Oru's Antik Shop este un site de dimensiuni mai reduse decât precendentul, însă puteţi găsi şi aici perla rară. În plus, aveţi posibilitatea să beneficiaţi de transport pentru piesa achiziţionată. 




       Galeria Ernest acoperă o gamă diversificată de obiecte de artă şi antichităţi. Oferta galeriei şi serviciile personalului acesteia sunt adaptate la nevoile fiecărui client. 




      Casa Paris pune la dispoziţia iubitorilor de mobilă clasică replici după piese de muzeu, colecţii private, etc. Se remarcă printr-o ofertă generoasă şi detalii atent lucrate. 



      Antichităţile şi piesele de colecţie se pot achiziţiona/ vinde şi în cadrul licitaţiilor. Totuşi, înainte de a vinde sau de a cumpără trebuie să cunoaşteţi procedurile care se impun. Am vorbit despre ele în Comorile din spatele licitaţiilor.


      Înainte de a investi în antichităţi şi obiecte de artă este indicat să ne ghidăm după câţiva paşi aşa cum ne recomandă specialiştii în domeniu. În următorea postare am să vă detaliez etapele pe care trebuie să le parcurgeţi pentru ca investiţia să fie una reuşită.

4 comentarii:

  1. Am "devorat" efectiv ultimele articole, pentru ca, desi stiam ca au fost deja postate, nu am avut timp sa le citesc pana acum. Iubesc antichitatile, toate obiectele ce au multe de povestit. Multumim Deco&Relooking pentru toate aceste informatii!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc pentru aprecieri! Mă bucur că îţi place ceea ce postez :). Sper ca următoarele postări să le găseşti la fel de interesante.

      Ștergere
  2. Magazin online (si offline in Craiova) ar mai fi si www.antichitatiokazii.ro, unde gasesti mobilier, ceasuri, corpuri iluminat, sfesnice, tablouri si decoratiuni diverse. :)

    RăspundețiȘtergere