Citeste articolul original pe: http://facutdemana.com/diverse/cum-sa-ti-optimizezi-blogul-de-pe-blogger-com/#ixzz2Du00HcGt

sâmbătă, 11 aprilie 2015

Decoraţiuni pentru masa de Paşte


     În fiecare an de sărbători îmi doresc să aduc ceva nou în materie de vizual, de decoraţiuni. Adesea intru în criză de timp jonglând între locul de muncă, curăţenie, bucate alese, etc. Sunt sigură că vi se întâmplă şi vouă.


     M-am gândit să împărtăşesc cu voi câteva idei pe care le puteţi realiza pe ultima sută de metri pentru masa de Paşte. Sunt sigură că aveţi acasă toate materialele necesare, doar că poate vă lipseşte un strop de inspiraţie.


     Anul acesta nu mai punem ouăle în coşuleţele clasice, ci le aranjăm în vaze sau borcane, pe platouri cu flori, pe suporturi pentru lumânări, etc. 










     Invitaţii pricipali la masa de Paşte sunt bucuria, veselia, culoarea. Sunt sigură că cei dragi vor aprecia fiecare detaliu.
























     Dacă vă rămâne puţin timp liber, am pentru voi câteva proiecte DIY uşor de realizat.







       Sunt curioasă voi ce decoraţiuni aţi pregătit pentru masa de Paşte. Nu ezitaţi să îmi trimiteţi fotografiile printr-un e-mail la DecoRelooking@yahoo.com însoţite de datele voastre de contact. Fotografiile se accepta până în data de 16 Aprilie, ora 23 :59. Toate fotografiile vor fi publicate pe pagina de Facebook într-un album dedicat acestui prim concurs. Fanii paginii şi prietenii voştri vor avea posibilitatea să voteze până în data de 22 Aprilie, iar fotografia cu cele mai multe voturi (like-uri) va fi declarată câştigătoare.

     Câştigătorul va primi un cadou surpriză pentru casă de la Maison du Monde. Acceptaţi provocarea ? J



Surse foto: bhg.com; homebunch.com; inspirativni.cz; paperyandcakery.com; tortelina.blogspot.com; shelterness.com; partyingredients.co.uk; blissbloomblog.blogspot.com; chictip.com; silverboxcreative.com; hgtv.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu