Citeste articolul original pe: http://facutdemana.com/diverse/cum-sa-ti-optimizezi-blogul-de-pe-blogger-com/#ixzz2Du00HcGt

miercuri, 22 aprilie 2015

Culoare, creativitate şi dinamism într-un loft din New York



     M-am îndrăgostit de New York la prima vedere. Am fost fascinată de fiecare pas făcut în imensa metropolă plină de viaţă, de culoare, de eclectism. Am găsit o bucăţică arhitecturală care mi-a adus aminte de locurile văzute, un loft pe care l-am asemuit unei combinaţii plăcute între Times Square, Broadway şi Brooklyn Bridge.

     Loftul pe care îl veţi descoperi în imagini este situat pe Broadway şi ilustrează perfect zona în care este plasat : luminos, colorat, vesel, cu contraste puternice.

     Creativitatea domină amenajarea spaţiului, lumina pătrunde prin ferestrele generoase şi se mişcă în voie datorită panourilor despărţitoare transparente, culorile puternice inspiră dinamism şi energie. 








     De fapt, panourile despărţitoare separă cele două sufragerii de care dispune loftul, dintre care una este organizată în jurul televizorului. Aţi remarcat tablourile cu mesaje de pe perete J ? 



     Cum îi stă bine oricărui loft, spaţiul este deschis, încăperiile fiind delimitate, dar interconectate. Stilul industrial se regăseşte în proporţie semnificativă în bucătărie. Aceasta este opusă dining-ului. 









     În baie s-a optat pentru o combinaţie interesantă de materiale, care a permis luminii să le pună în valoare în pofida spaţiului redus.






     Cine a spus că nu putem combina mai mult de 3 culori ? Avem exemplul că putem să o facem fără a pierde din vedere armonia şi coerenţa.











Sursa: Homedit.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu