Citeste articolul original pe: http://facutdemana.com/diverse/cum-sa-ti-optimizezi-blogul-de-pe-blogger-com/#ixzz2Du00HcGt

vineri, 14 februarie 2014

O nouă descoperire: My Deco Gift


      Anul trecut, în perioada aprilie-iunie, vă împărtăşeam câteva surse de unde vă puteţi achiziţiona obiecte care să vă înfrumuseţeze interiorul. Astăzi revin cu o nouă descoperire pentru că v-am promis că tot ceea ce găsesc voi împărtăşi cu voi :).

      Noua descoperire se numeşte My Deco Gift. Este un site care mi-a atras atenţia nu pentru că are o multitudine de obiecte, ci pentru că ne întâmpină cu un mesaj atipic pentru un magazin online şi pentru că am găsit câteva produse de calitate cu preţuri decente.

      Vă spuneam de mesajul pe care îl zărim încă de la deschiderea paginii. Cei de la My Deco Gift îşi împărtăşesc valorile: vor să fie soluţia clientului pentru ca acesta să economisească timp, vor să fie o sursă de inspiraţie pentru client şi să dezvolte cu acesta o relaţie bazată pe corectitudine şi încredere. 
      
       Veţi găsi un site bine structurat, care vă poate fi sursă de inspiraţie pentru cadouri având în vedere că se apropie ziua îndragostiţilor şi cea de 8 martie. Când găsesc asemenea site-uri, nu mă pot abţine să nu "cercetez" şi să văd dacă mai pot găsi ceva nou, ceva ce nu am vazut până acum. 

       Aşa cum vă spuneam, să nu vă aşteptaţi să vă pierdeţi printre o multitudine de obiecte pentru că nu e cazul, însă veţi găsi unele care vor fi numai bune de pus pe wishlist :). Am să vă spun ce mi-a plăcut mie cam din fiecare categorie: decoraţiuni pentru casă, pentru bucătărie, cadouri pentru femei şi cadouri pentru bărbaţi.

       Pentru casă am găsit două suporturi pentru reviste care mi-au plăcut foarte mult. Am mai găsit unele asemănătoare la Maison du Monde, însă preţul era prea piperat comparativ cu ce am găsit la My Deco Gift.

       Pentru bucătărie am găsit un set pentru sare şi piper foarte simpatic. Recunosc că e prima dată când văd un set de bucătărie sub această formă.        
       Ziua îndrăgostiţilor şi cea a femeii ne bat la uşă. Dacă aveţi nevoie de idei am câteva recomandări atât pentru domni, cât şi pentru doamne. Pentru domnii care iubesc călătoriile şi apreciază vinurile bune, am găsit o cutie pentru vin cu accesorii.       Pentru doamne am găsit câteva casete de bijuterii. În general, sunt cadouri utile care aduc un strop de eleganţă interiorului (depinde de stilul pe care îl preferaţi). În ceea ce mă priveşte, cutiile pentru bijuterii nu sunt niciodată prea multe :). Pe My Deco Gift veţi găsi cutii pentru bijuterii cu dimensiuni diferite şi pentru toate gusturile şi, nu în ultimul rând, pentru toate buzunarele.


       Recunosc că atunci când cumpăr cadouri îmi place să le văd, să am posibilitatea să le ating. Însă, uneori timpul nu mă ajută şi nu mă lasă să mă plimb atât cât aş vrea ca să aleg cadoul ideal. My Deco Gift, implicit întreg mediul online, este de ajutor pentru că livrarea nu durează mai mult de 2 zile. Vă recomand să consultaţi şi secţiunea dedicată promoţiilor pentru că poate găsiţi ceva care să vă corespundă.

       Vouă ce v-ar plăcea să primiţi sau să oferiţi de pe My Deco Gift?  
       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu