Citeste articolul original pe: http://facutdemana.com/diverse/cum-sa-ti-optimizezi-blogul-de-pe-blogger-com/#ixzz2Du00HcGt

duminică, 8 decembrie 2013

Idei pentru împachetarea cadourilor de Crăciun       Se spune că nu ambalajul contează, ci conţinutul. Eu spun că ambalajul ne sporeşte dorinţa de a descoperi ceea ce se află în interiorul său.

     Din magia Crăciunului face parte şi plăcerea de a oferi. Găsim în comerţ nenumărate hârtii de împachetat, sacoşe tematice şi alte mici detalii care se pot adăuga pe ambalaje. Ce ar fi dacă am aduna detaliile, le-am pune cap la cap ca într-o poveste şi am împacheta cadourile într-un mod original, care să aducă strălucirea în ochii celor dragi?

      Am adunat idei numai bune să vă inspire. Vă invit să le descoperiţi mai jos şi să îmi mărturisiţi care e preferata voastră.


Tradiţionalul roşu se regăseşte pe ambalajele cadourilor de Crăciun

Adăugăm detalii naturale
Ne jucăm cu sfori colorate 
Nu ne lăsăm creativitatea să se oprească aici Personalizăm ambalajele cu fotografiile familiei
Alegem ambalaje speciale pentru domnii familiei       Ce idee veţi alege pentru ambalarea cadourilor de Crăciun?Sursa:  Better Homes and Gardens, Home Bunch, HGTV, Pinterest.

2 comentarii:

  1. Cadouri ieftine
    Ceea ce am avut in vedere a fost sa asezam pe ,,rafturile" noastre o varietate de cadouri ieftine , de la cadourile pentru copii, femei, barbati, pana la cadourile pentru casa si bijuterii, ceasuri, ochelari de soare.
    Puteti alege, pentru momente deosebite, cadouri romantice, practice, utile, din materiale pe gustul fiecaruia.
    http://www.giftstyle.ro

    RăspundețiȘtergere