Citeste articolul original pe: http://facutdemana.com/diverse/cum-sa-ti-optimizezi-blogul-de-pe-blogger-com/#ixzz2Du00HcGt

duminică, 10 noiembrie 2013

DIY: Suporturi pentru lumânări



       Îmi plac lumânările. Îmi place atmosfera care o creează şi parfumurile îmbietoare pe care le emană. 
      Veţi spune că găsiţi suficiente suporturi pentru lumânări în comerţ şi timpul nu vă ajunge pentru proiectele de tip DIY. Aş îndrăzni să vă contrazic şi chiar să vă conving cu proiectele de mai jos.
       Lăsaţi imaginaţia să vă ghideze şi îndrazniţi să creaţi suporturi originale cu obiectele pe care le aveţi zi de zi la îndemână. Vă invit să vă inspiraţi :)!



      Paharele care le aveţi prin casă devin suporturi rafinate pentru lumânări. 



       Pentru un decor sobru şi elegant, luaţi şase cupe de şampanie şi construiţi o piramidă. Umpleţi fiecare cupă cu apă până la jumătate şi  alegeţi lumânările potrivite care să plutească. Un DIY simplu, practic şi cu efect garantat.



       Paharele de vin sunt şi ele o opţiune. Le întoarceţi cu gura în jos şi "ascundeţi" puţină culoare în interiorul lor. Globurile mici ar fi o opţiune având în vedere că sărbătoarea Crăciunului ne bate la uşă. Lumânarea o aşezaţi la loc de cinste. 





       Alegeţi pahare de vin, scoici şi nisip fin pentru inspiraţie marină.

       Nu ştiu dacă vă mai aduceţi aminte suportul realizat de mine anul trecut în preajma Crăciunului. Puteţi să îl revedeţi aici.



       Pentru a aduce o notă elegantă decorului, alegeţi suporturi pentru ouă pe care să le vopsiţi în culoarea potrivită interiorului vostru. Lipiţi apoi suporturile între ele şi picuraţi puţină ceară pentru a fixa lumânarea. Interesant, nu?

       


       Pentru mai multă culoarea puteţi opta pentru suporturi simple din sticlă pe care să le îmbrăcaţi în washi tape. 


       Ceşcuţele de cafea ale bunicii pot deveni suporturi vintage pentru lumânări. Creaţi-vă lumânările vintage de la A la Z :).



       Mai multă inspiraţie găsiţi pe pagina de Facebook.


       V-am convins :)? Pe care îl veţi realiza?



Sursa: Marie Claire Maison, Craft Ideas.info, Style Motivation.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu