Citeste articolul original pe: http://facutdemana.com/diverse/cum-sa-ti-optimizezi-blogul-de-pe-blogger-com/#ixzz2Du00HcGt

sâmbătă, 27 iulie 2013

Casă de vacanţă cu farmec italian


     Fiecare visăm la o casă de vacanţă la uşa căreia să lăsăm grijile, stresul şi tot ceea ce este negativ, să fie locul în care ne bucurăm de cei dragi, locul în care ne regăsim şi ne încărcăm bateriile.
     Casa de vacanţă de astăzi se află în "la bella Italia", într-un vechi sat medieval (Spello/Umbria), unde un cuplu îndrăgostit de farmecul pietrelor vechi a renovat o biserică care datează din secolul XIV.
     Terasa este o oază de relaxare protejată de bătrânele arcade.
     În exteriorul casei descoperim un dining situat pe terasă a cărei frumuseţe este dublată de priveliştea deosebită.
     Păşind în interiorul casei descoperim un decor simplu, cu lumină subtilă, cu aceleşi arcade bătrâne pe care le-am zărit în exterior. Simplitatea decorului lasă istoria să iasă în evidenţă.
     Lumina, spaţiul generos şi elementele de decor utilizate în bucătărie îmbină stilul scandinav cu căldura stilului provensal.
     Dormitorul principal este situat la acelaşi nivel cu terasa şi se bucură de o privelişte asupra grădinii. Cuplul a urmărit aceeaşi simplitate în privinţa decorul şi a optat pentru o combinaţie de culori fresh: verde şi alb.

     Simplitatea o regăsim şi în următorul dormitor, care are acces direct la grădină. Decorul uşor boho chic relevă un romantism aparte.

     Cel de-al treilea dormitor este situat deasupra celui principal şi împarte cu acesta aceeaşi privelişte deosebită. Aici s-a urmărit un stil mai puţin tradiţional, deoarece regăsim materialele şi culorile calde ale Marocului şi Indiei.

     Grădina cu nelipsita piscină permite o vedere degajată, relevă o privelişte care se poate contempla la infinit.
Sursa: Marie Claire Maison
     

Un comentariu:

  1. Este extraordinar de frumos! Mi-ai incantat dupa-amiaza de duminica! Nu ma mai satur sa privesc aceste imagini si sa ma imaginez in aceasta casa plina de poveste. Diningul de pe terasa este spatiul meu preferat...

    RăspundețiȘtergere