Citeste articolul original pe: http://facutdemana.com/diverse/cum-sa-ti-optimizezi-blogul-de-pe-blogger-com/#ixzz2Du00HcGt

joi, 16 mai 2013

De unde cumpărăm obiecte pentru interioare deosebite (II)


     Aşa cum v-am promis, am revenit cu alte descoperiri în materie de decoraţiuni. Dacă vă mai aduceţi aminte, în luna aprilie v-am împărtăşit 5 surse din care vă puteţi achiziţiona obiecte pentru interioare cu personalitate. Astăzi revin cu alte 4 surse numai bune de explorat.

     Bonsai Deco este un magazin în care latura practică se îmbină perfect cu cea estetică. Magazinul online este bine organizat şi garnisit cu de toate. Veţi găsi ustensile pentru bucătărie, accesorii şi textile decorative, mobilier de mici dimensiuni şi multe altele la preţuri accesibile. 




     Primera Interiors plăsmuieşte interioare cu suflet şi cu pasiune prin ochii şi mâinile unor oameni talentaţi. În shop-ul online veţi găsi tot ceea ce vă doriţi pentru interiorul casei dumneavoastră, dar şi cadouri pentru cei dragi. Cei pretenţioşi vor găsi şi branduri cu renume, precum Ralph Lauren sau Christian Lacroix.
     Prin intermediul magazinului Primera Interiors aveţi ocazia să o descoperiţi pe doamna Genoveva Hossu, decoratorul pentru care meseria este sinonimă cu satisfacţia emoţională. Colecţia "Playground" by Genoveva Hossu este 100% pe sufletul meu, deoarece este compusă din obiecte vechi, uitate de lume şi recondiţionate, primind astfel un nou suflu şi o înfăţişare nou-nouţă.





     4 interior pare un magazin banal la prima vedere... Recunosc că nu mi-a rămas în memorie după prima vizită, însă mi-am dat ocazia încă o dată să îl descopăr şi nu mi-a părut rău. Veţi găsi obiecte şi seturi de mobilier, corpuri de iluminat, ustensile şi accesorii pentru bucătărie, şeminee, tablouri, fântâni şi pereţi de apă, etc. Nu vi le spun chiar pe toate pentru că mi-ar ocupa destul spaţiu enumerarea, însă merită să ştiţi că magazinul 4 Interior  are o secţiune generoasă de promoţii, unde veţi găsi produse la preţuri foarte avantajoase.
     Dintre produsele pe care le-am scanat cu privirea, paravanul de mai jos e preferatul meu.




     Home Deco mizează pe contemporan şi pune la dispoziţia clienţilor săi (şi nu numai) produse cu design modern, semnate de designeri renumiţi, obiecte vesele şi colorate.
     Pe lângă secţiunile cunoscute pe site-urile de profil, la Home Deco veţi găsi o categorie (dacă o putem numi aşa) interesantă: cea a tematicilor. Vi se propun obiecte decorative încadrate în diverse tematici, precum Five o'clock tea sau Animal Planet. Intraţi pe Home Deco şi descoperiţi despre ce este vorba.

     Care dintre magazinele de mai sus v-au atras atenţia şi interesul?

     Într-o postare viitoare am să vă vorbesc despre alte câteva surse de shopping pentru casă. Vom vedea de unde ne putem procura obiecte care au o istorie în spatele designului, obiecte cu suflet (aşa le mai numesc eu), adică preţiosele antichităţi.



2 comentarii:

  1. Multumim! Interesanta selectie! Totusi asteptam cu nerabdare implinirea promisiunii de a descoperi "obiecte cu istorie"... de la suflet la suflet!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur dacă îţi plac/ dacă îţi sunt de folos. Toate pe rând :)...Îmi ţin promisiunea şi voi reveni cu câteva surse interesante.

      Ștergere