Citeste articolul original pe: http://facutdemana.com/diverse/cum-sa-ti-optimizezi-blogul-de-pe-blogger-com/#ixzz2Du00HcGt

sâmbătă, 13 aprilie 2013

Acasă la Will Smith


     Casa celebrilor actori Will şi Jada Pinkett Smith se află în California de Sud. Proprietatea acestora se întinde pe o suprafaţă de 25.000 mp şi, iniţial, era compusă din mai multe terenuri din Munţii Santa Monica, de lângă Calabasas, California. Cuplul şi-a dorit ca reşedinţa familială să fie intimă şi să le reflecte personalitatea.

     Pentru a-şi vedea visul realizat, au avut de aşteptat 4 ani pentru a obţine autorizaţia de construire datorită sensibilităţii peisajului înconjurător şi regulamentului strict privind construcţia caselor din zonă. După obţinerea autorizaţiei, proiectul familiei s-a materializat printr-o construcţie care reflectă conexiunea proprietarilor cu istoria, cu lumea înconjurătoare şi cu pasiunile lor. Realizarea acestei reşedinţe minunate a fost posibilă cu ajutorul arhitectului Stephen Samuleson şi a doi designeri, Judith Lance şi Waldo Fernandez.







     Tot ceea ce se află în casă este realizat manual de meşteri artizani, atenţia fiind îndreptată spre detaliile rafinate. Un lucru interesant este faptul că grinzile folosite în amenajarea casei sunt recuperate din hambare vechi. Vă invit să descoperiţi o reşedinţă minunată.

                                                Intrarea


                                                Bucătăria

Lângă bucătărie, cuplul şi-a amenajat un colţ pentru servirea micului dejun, un breakfast nook cu o privelişte deosebită.


 În afară de acest breakfast nook, proprietarii beneficiază de alte două încăperi în care pot servi masa.



Sufrageria este amenajată în aşa fel încât stilul eclectic abordat să se combine perfect cu cadrul exterior.





Pentru familia Smith era un lucru obligatoriu ca reşedinţa să le reflecte personalitatea, implicit pasiunile. În încăperile de mai jos descoperim pasiunea pentru cinematografie, muzică, meditaţie şi chiar şi pentru biliard.

Un home theater doar pentru ei

O cameră destinată meditaţiei

Studioul de înregistrări


Scara interioară ne conduce spre dormitoarele casei. Aceasta este una dintre dovezile priceperii deţinute de meşterii artizani. O adevărată operă de artă.


Camera pentru oaspeţi

Dormitorul fiicei - Willow


Dormitorul fiului


Dormitorul cuplului


Dressing-ul cuplului


Baia cuplului



Terasa dormitorului cuplului


În exterior, descoperim piscina şi un lac amenajat în centrul grădinii.




     În afara faptului că amenajarea casei este deosebită, consider că aceasta are suflet şi emană căldură. Cum vi se pare reşedinţa familiei Smith?



Sursa: Architectural Digest

Un comentariu: