Citeste articolul original pe: http://facutdemana.com/diverse/cum-sa-ti-optimizezi-blogul-de-pe-blogger-com/#ixzz2Du00HcGt

vineri, 14 decembrie 2012

Scaune în haine de sărbătoare




       Am vorbit despre magia Crăciunului, despre farmecul decoraţiunilor şi toate sentimentele pe care ni le trezesc sărbătorile de iarnă. Dacă zilele trecute am scris despre decorarea mesei de Crăciunastăzi m-am gândit să aduc un plus decorului acesteia prin husele pentru scaune. Chiar şi scaunele din jurul mesei se pot îmbrăca în haine de sărbătoare. Am găsit câteva modele pentru toate gusturile: elegante, simple, hazlii, etc.

       Decoraţiunile de Crăciun pot reprezenta un prilej de a petrece mai mult timp în familie, de a realiza împreună cu cei dragi decoraţiuni originale, cu o puternică amprentă personală, încărcate de creativitate şi multă dragoste. Tot decoraţiunile ne oferă posibilitatea să fim secretoşi şi să-i surprindem pe cei dragi cu ceva nou cu ocazia fiecărei sărbători. 





Simplu şi elegant…Fundiţe  în culorile tradiţionale ale Crăciunului sau în culorile predominante ale decorului dumneavoastră










Şi mai multă simplitate pentru maximizarea eleganţei…















O panglică, un con şi o crenguţă de brad sunt puse la loc de cinste pe un scaun alb. Culorile devin mult mai intense datorită fondului imaculat.




















Aripi de îngeri care să amintească de puritatea sărbătorii… Se integrează perfect într-un decor de inspiraţie scandinavă.






















Schimbăm registrul cu unul mai jucăuş…

































































Scaunele pot fi îmbrăcate în costumul Moşului….













...sau îl putem regăsi pe Moş la masă cu noi spre bucuria celor mici J.



























Acest set pentru ea şi pentru el mă duc cu gândul la figurinele parfumate din turtă dulce.































Imaginea huselor pot aduce un strop din peisajul de afară. 
















Surse foto: solutions.com; getpark.co.uk; cherrymenlove.com; dharmatrading.com; collectionsetc.com; tipjunkie.com; Improvements Catalog, I Craft Daily, Sew 4 Home, How to Nest for Less, Southern Living.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu